Doi bărbaţi din Constanţa care erau căutaţi de oamenii legii constănţeni pentru comiterea infracţiunii de proxenetism s-au predat, luni seară, anchetatorilor. Ei s-au prezentat, alături de avocaţi, în faţa poliţiştilor, încercând să-i convingă că sunt nevinovaţi. Procurorii au dispus însă reţinerea lor pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri după-amiază au fost prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Este vorba de Tenur Ali, de 29 de ani, şi Belgin Ali, de 32 de ani, care, într-o acţiune a poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Constanţa, de la finele săptămânii trecute, nu au fost găsiţi la domiciliile lor. Plângerile, probele, cât şi percheziţiile efectuate au arătat, spun anchetatorii, că cei doi au fost implicaţi în acţiuni de proxenetism pe raza judeţului Constanţa.
În urma descinderilor de săptămâna trecută, au fost reţinuţi Tamer Elvis Dumitru, de 34 de ani, Erdin Rasim, de 25 de ani, şi Ali Ersin, de 20 de ani. Pentru că au fost de negăsit, Tenur Ali şi Belgin Ali au fost daţi în urmărire generală de anchetatori. Ei au fost acuzaţi că le-au convins pe Florentina Gheorghe, de 23 de ani, şi Elena Oancea, de 21 de ani, să practice prostituţia, în special pe bulevardul Aurel Vlaicu, beneficiind, totodată, de banii pe care acestea îi câştigau.
Printre membrii grupării, se află şi Elvis C., de 15 ani, pentru care procurorii nu au dispus luarea vreunei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.