In lumea de azi, vedetele sunt mereu un subiect controversat si foarte multi dintre noi isi iau drept modele celebritatile care au reusit sa se puna in lumina si sa aiba cariere profitabile.
Dar orice-ai crede, nici vedetele nu sunt perfecte si in plus mai au si obiceiuri ciudate, unii mai mult ca altii!
De exemplu, Mariah Carey isi face somnul de frumusete nici mai mult nici mai putin decat 15 ore in fiecare noapte! Se pare ca diva are 20 de umidificatoare in dormitorul ei, pentru ca artista nu se poate odihni cum trebuie fara aer cald si curat in camera! Ea pretinde ca acest obicei este un mod eficace de a-si proteja vocea si nu un simplu capriciu de vedeta rasfatata! Sa o credem, mai ales ca toti medicii recomanda un somn de 7-9 ore pe noapte?
O alta vedeta cu obiceiuri ciudate, de data asta in ceea ce priveste cheltuielile, este Nicolas Cage. Celebrul actor si-a facut un obicei din a achizitiona obiecte bizare precum un craniu de dinozaur, un Lamborghini la mana a doua de la sahul Iranului, 3 castele, doua insule in Bahamas, doua iahturi etc. Iar cu alta ocazie, Nicolas Cage a angajat chiar si un consultant poet, alcoolic pentru a-l ajuta sa intre in pielea rolului sau din Leaving Las Vegas.Michael Jackson a fost si el o celebritate destul de ciudata, nu-i asa? Se pare ca intr-un interviu el a declarat ca are obiceiul de a urina intr-o ceasca pentru a nu fi nevoit sa traverseze tot holul pentru a junge la toaleta!O alta vedeta cu obiceiuri ciudate ar fi Tom Cruise. La Hollywood e deja ceva normal sa fii insotit de bodyguard peste tot, dar de obicei starurile respecta niste limite cand vine vorba sa isi puna protectorii sa le pazeasca spatele! Insa conform aparentelor, Tom Cruise nu are nicio limita, acesta punandu-si bodyguard-ul sa-l insoteasca ana si la toaleta, nepreferand sa il lase sa astepte la iesire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.