Castigatoarea concursului Eurovision, Lena Mayer-Landrut, a devenit o adevarata vedeta in urma obtinerii primului loc la competitia de anul acesta. Recent, revista Playboy s-a declarat si ea interesata tanara de 19 ani, propunandu-i un pictorial nud.
Cariera muzicala a tinerei din Germania se afla in continua ascensiune dupa ce a castigat concursul Eurovision de anul acesta. Aflata in prezent in turneul de promovare a primului sau album, `My Cassette Player`, in Europa, Lena a primit propunerea de a poza goala in Playboy.
Conform publicatiei Libertatea, artista nu a fost impresionata de aceasta oferta. `Sa apar in Playboy, nu este chiar stilul meu. E destul de ciudat`, a declarat Lena cu privire la propunerea celebrei reviste pentru barbati.
Reactia ei a surprins pe toata lumea, intrucat, imediat dupa ce a castigat trofeul Eurovision, in presa mondiala a aparut un filmulet in care Lena aparea goala intr-o piscina, impreuna cu un tanar cu care a mimat scene de sex. Acest filmulet a fost extras dintr-un reality-show al televiziunii RTL, in care tanara din Germania a aparut in urma cu un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.