La 48 de ani, aceasta femeie simtea ca viata nu-i mai poate oferi nimic. Se speria cand se uita in oglinda si incepuse sa se izoleze din ce in ce mai mult, constienta fiind de faptul ca fata ei ofera o imagine de groaza.
Ads by INTERNET PROTV

Dupa patru copii si aproape 30 de ani de casnicie, Jacqui Evans s-a ingrasat mult, in gura ii ramasesera doar cativa dinti, si aceia cariati, iar pielea i-a devenit zbarcita si patata.

Jacqui, din Tara Galilor, credea despre ea ca este “urata si grasa”, insa oamenii aveau o parere si mai proasta; in spatele ei, femeia auzea cum unii o numeau “muma padurii” sau “baba cloanta”.
Jacqui Evans

In ultimii ani, Jacqui se simtea din ce in ce mai rau: “A inceput sa-mi para rau pentru sotul meu ca statea cu una ca mine. S-a mutat in alt pat, pentru ca eu nu-l mai lasam sa doarma langa mine. Dar el m-a iubit oricum”.

Femeia a fost selectata pentru o emisiune TV, “This Morning” despre transformari prin interventii estetice. Dupa trei luni, a devenit de nerecunoscut.

A slabit facand exercitii cu un antrenor, a fost supusa mai multor interventii estetice si a trecut prin mana mai multor stilisti, iar rezultatul este absolut spectaculos. “A fost, cu siguranta, cel mai complicat caz pe care l-am avut pana acum”, a spus medicul Bobby Bandlish, cel care s-a ocupat de dantura femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.