În urma atribuirii celor două posturi scoase la concurs în cadrul instituției Avocatul Copilului Cluj din cadrul Avocatul Poporului Cluj, unul dintre participanții la concurs a făcut o plângere penală în care îi acuză pe fostul decan al Facultății de Drept din cadrul UBB, Liviu Pop, și pe Ioan Gânfălean, care ocupă funcția de Avocat al Copilului, că au atribuit concursul pe sistemul PCR (pile/cunoștințe/relații). La Cluj, concursul a fost câștigat de Maria Lavinia Bontea din localitatea Tăuţii-Măgherăuş, situată la câţiva kilometri de Suciu de Sus, localitatea natală a profesorului de drept Liviu Pop, și de Claudia Ioana Szabo, fost inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului(SGG) pe probleme de educație.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. Absolut toate posturile, peste/in absolut toate domeniile… sunt ” aranjate ” … fara exceptie .
    Interesant opinia unui proaspat absolvent de facultate, sef de promotie, care mi-a spus ca a incercat degeaba sa-si gaseasca un loc de munca potrivit calificarii sale, dar nimeni nu l-a angajat, dar si-au gasit posturi si au fost angajati in jur de 20 de studenti din grupa sa de studii… dintre cei mai betivani , mai lenesi si mai slabi la invatzatura… ptr ca toti au avut ” dare de mana ” si au acolo ” sus „… o ” stralucire ” politica anume . Stau si ma intreb in acest caz… cu ce scop au fost angajati acei absolventi… altfel decat sa ” fure ” si sa faca tot felul de potlogarii pentru ” stapanii de sclavi ” … potlogarii pe care studentii buni si foarte buni… cu siguranta nu le fac .
    Cu sigurantza ca daca ” dai „… ” ai ” , se va aplica inca foarte multa vreme de aici incolo… si „scoala” cel putin la stat , nu conteaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.