Taximetristul violat de Luminiţa Perijoc lenjeria intimă dansez pe maneaua Salam
Fostul şofer de taxi a dezvăluit că a mers de mai multe ori la locuinţa Lumineţei pentru a îi duce alimentele, pe care ea le comanda.

"Am primit prin staţie anunţul că o femeie operată, imobilizată la pat, cere un taxi pentru comision. Am zis să o ajut. Am sunat la bază şi i-am cerut numărul. Am sunat-o cu număr privat şi am întrebat-o ce să-i cumpăr. Mi-a spus: două pungi deseminţe cu sare, trei mere mari, şi un medicament, un antibiotic. M-am dus la ea, avea un baston, părea ca o gospodină. Mi-a dat banii şi am plecat", a spus bărbatul, la Antena 1.

Nicolae susţine că "violatoarea" l-a chemat de câteva ori acasă sub pretextul să îi mai facă nişte cumpărături. Şoferul a povestit cu Luminiţa l-a obligat să intre în casă şi să întreţină relaţii sexuale cu ea.

"Mi-a confiscat lenjeria mea intimă, mi-a dat o altă pereche de boxeri şi un tricou de camuflaj. Sesimţea mai bine. Apoi m-a pus să dansez pe maneaua lui Salam. Mi-a zis să dansez, deşi i-am spus că nu prea le am cu dansul. Ea a zis că nu, să dansez manele. Asta nu am mai spus-o la poliţie", a dezvăluit Nicolae.

Acesta a explicat că este vorba despre piesa "Dacă iubeşti cu adevărat".

"După ce am dansat, mi-a zis să trec la aparate. Mă deranjează, că eu chestia aia nu am făcut nici cu nevasta mea. Cuţitul era la tâmplă, mi-am zis să execut ordinul, eram înconjurat de împrejurimi, de cuţitul acela", a mai spus acesta.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.