Alin a început să strige după ajutor, dar nimeni nu a sărit să îl scoată, pentru că toţi prietenii lui au crezut că se ţine de glume.
Maramureşeanul, care avea o înălţime de 1,85 m şi cântărea 140 de kilograme, este căutat acum de scafandri.
"In jurul orei 19.00 am fost sesizati de disparitia unui barbat in balastiera Apa. Ne-am deplasat la fata locului si s-a procedat cautarea acestuia cu barca pneumatica, cautarile fiind sistate cand, din cauza intunericului, vizibilitatea era foarte scazuta. Cautarile cu barca pneumatica s-au derulat pe tot parcursul zilei de duminica, 2 septembrie, insa corpul nu a fost gasit. De aceea, am facut o adresa la Ministerul Administratiei si Internelor, in care am solicitat o echipa de scafandri. A fost desemnata o echipa de la ISU Arad. Ei sunt acum pe drum spre noi si cand vor ajunge vom demara cautarea", a declarat maiorul Aurel Ulici.
"Cercetarile, inclusiv autopsia, vor fi continuate dupa ce persoana va fi gasita, aceste actiuni fiind in atributia ISU Satu Mare", a declarat purtatorul de cuvant Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, Roxana Cristea, citată de emaramures.ro.
Pasionaţii de acest domeniu îl ştiu pe Alin Popa şi reprezentaţiile sale. El reuşea să tragă cu uşurinţă o maşină de popmpieri sau un camion plin cu lemne şi putea să ridice o maşină cu tot cu pasageri.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.