Organizaţia care luptă pentru drepturile animalelor, PETA, le-a numit pe cântăreţele Lady Gaga şi Rihanna "monştri" din cauza hainelor şi accesoriilor pe care le-au purtat recent, scrie Huffington Post.

Rihanna a fost criticată de PETA pentru că a purtat săptămâna trecută o pereche de cizme din piele de şarpe. "Rihanna nu are habar că şerpii omorâţi pentru cizme sunt deseori crucificaţi pe un copac şi jupuiţi de piele cât sunt în viaţă. Este înfiorător şi crud să porţi piele de reptile. Ea şi Lady Gaga par disperate să fie nişte "monştri" în loc să fie cunoscute pentru talentul lor", a spus un purtător de cuvânt de la PETA.

Lady Gaga a fost apreciată în 2009 de PETA după ce a declarat în emisiunea "Ellen DeGeneres Show" că urăşte blana şi nu poartă blană. Luna trecută însă organizaţia a spus că Lady Gaga este ipocrită deoarece a fost văzută purtând mai multe haine de blană.

PETA a mai criticat celebrităţi pentru că purtau haine din animale, printre acestea numărându-se Jessica Simpson, Reese Witherspoon şi Kim Kardashian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.