Blonda Carrie Reichert, de origine britanică, a povestit pentru The Mirror că în noaptea când prinţul Harry a fost fotografiat gol, într-o cameră de hotel din Las Vegas, s-ar fi sărutat vreo 20 de minute cu el în dormitor şi că prinţul ar fi fost beat.

Carrie ar fi fost una dintre fetele abordate de prietenii lui Harry, fiind întrebate dacă vor să participe la o petrecere împreună cu membrul familiei regale.

"Harry era deja dezbrăcat când am ajuns în apartament. Era o nebunie. Arăta chiar de parcă delira. Era o masă de biliard şi el se prefăcea că cântă la chitară cu tacul de biliard. Era aproape ca un joc. Încerca să îi convingă pe toţi să se dezbrace. De-aia şi era el dezbrăcat", a spus englezoiaca.

Carrie Reichert susţine că prinţul Harry ar fi dus-o în dormitor, unde s-au sărutat şi că tânărul s-a purtat "ca un gentleman" chiar dacă era beat.

Blonda de 32 de ani spune că dintre toate fetele care au urcat în apartamentul VIP al prinţului, doar ea l-a recunoscut pe Harry. "Eram singura care ştiam cine e. Celelalte fete spuneau: Cine e asta?", a mărturisit Carrie.

Bunica lui Harry, regina Elizabeta, se pare că a fost extrem de supărată din cauza pozelor, iar prinţul nu a făcut nicio apariţie publică de când a apărut scandalul.

Tânăra spune că acum îi este milă de Harry şi că îi pare rău pentru ce i se întâmplă. "Nu înţeleg ce mare lucru s-a întâmplat. Înţeleg că face parte din familia regală şi că ar trebui să aibă un anumit comportament, însă doar s-a distrat", a mai spus Carrie.
Sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.