Un studiu recent a relevat că relaţiile care nu au parte de foarte mult sex la început durează mai mult, scrie Daily Mail.

Femeile au de câştigat dacă nu ajung în pat cu iubitul cu prima ocazie. Se pare că ele sunt mult mai fericite după căsătorie.

Potrivit cercetătorilor, mai puţin sex la începutul relaţiei permite partenerilor să se cunoască mai bine şi să afle cât de compatibili sunt.

La studiu au participat aproximativ 600 de cupluri căsătorite sau care locuiesc împreună. Persoanele au fost întrebate cât de implicate sunt în relaţie, cât de des se ceartă, şi care este nivelul satisfacţiei sexuale. De asemenea, cuplurile au fost întrebate şi când a avut loc prima partidă de sex.

O treime dintre bărbaţi au spus că au făcut sex într-o lună de la prima întâlnire, 28% dintre ei aşteptând cel puţin şase luni. Potrivit cercetărilor, femeile care au aşteptat până să facă sex sunt mult mai fericite. Cele care au aşteptat cel puţin şase luni au fost mult mai fericite decât cele care au făcut sex în prima lună.

O relaţie precaută face cuplurile mult mai fericite, susţin cercetătorii.
Sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.