Bahmu a plecat de acasă în urmă cu o lună, împreună cu cei doi copii, însă ea susţine că, în ciuda acestui gest disperat, care l-a înfuriat la maximum pe Prigoană, continuă să-şi iubească soţul. Adriana va povesti astăzi, de la ora 17.00, în cadrul emisiunii “Acces direct” de la Antena 1, prin ce coşmar a trecut când locuia cu Silviu sub acelaşi acoperiş.

“Consider că domnul Prigoană îşi poate revizui poziţia, poate intra într-o terapie, pentru că, sincer… Eu îmi iubesc foarte mult soţul, în continuare, vă rog să mă credeţi. Deci, nu am plecat de acasă pentru că îl uram. Am plecat de acasă pentru ca să îl las să se liniştească, dacă mă înţelegeţi. Pentru că îl iubesc atât de mult şi e tatăl copiilor mei, eu cred că el, astăzi, are nevoie mai mult decât orice de terapie de psihiatru”, a declarat Adriana, la înregistrările pentru ediţia de astăzi a emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1.

Adriana îl acuză pe Silviu de răbufniri violente , la care ar fi fost martori şi copiii lor, Maximus (4 ani şi 8 luni) şi Eduard (1 an şi 8 luni), aceştia având de suferit pe pe urma “ieşirilor” lui. Bahmu a fost şocată în momentul în care temperamentalul ei soţ i-a trimis la noul domiciliu 100 de cutii cu haine, oale şi jucării, în loc să încerce să o convingă să se întoarcă în căminul conjugal: “Mi-a trimis mai tot, de la tampoane până la bibelouri, însă nu mi-a dat blănurile şi bijuteriile din aur, pe care cred că le-a făcut cadou vreunei femei mai tinere”, ne declara Adriana, zilele trecute, mai în glumă, mai în serios. Astăzi, la Antena 1, vor reveni din vacanţă şi Dan Capatos cu emisiunea “Un show păcătos”, dar şi Răzvan şi Dani cu matinalul lor.

Sursa: Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.