În urmă cu o lună şI jumătate, Bianca şI Cristea şi-au încheiat socotelile amoroase. A fost o ceartă monstruoasă, care s-a lăsat, potrivit surselor noastre, cu agresiuni fizice. Din acel moment ea nu vrut să mai audă de bărbatul cu care plănuia să se căsătorească. I-a blocat apelurile în telefon ca să nu o mai poată suna, l-a evitat cât a putut şI a încercat să-l uite ieşind des cu gaşca ei de prieteni. În paralel, Cristea a făcut tot ce i-a stat în putere să intre în contact cu ea, însă nu a rezistat tentaţiilor şI avansurilor altor femei. A avut mai multe aventuri printre care, se pare, una şI cu Tani Budi, amica Biancăi.

La un moment dat însă a renunţat la toate şI şi-a făcut un ţel din a o recuceri pe femeia cu care şi-a petrecut mai bine de doi ani din viaţă. Misiunea lui nu a fost una uşoară. Potrivit surselor noastre, Cristea a dus muncă de detectiv. Ştiind că Bianca participă la "Dansez pentu tine" şI se antrenează în Buftea, a început să facă filaje prin zonă pentru a da de ea. A pândit-o şI a urmărit-o până a convins-o să stea puţin de vorbă. Acesta a fost doar începutul. A urmat o serie de declaraţii de amor, dedicaţii muzicale şI multe momente în care şi-a pus cenuşă în cap şI i-a jurat că totul va fi bine dacă se întoarce la el. Cireaşa de pe tort a fost o reînnoire a cererii de căsătorie pe care i-a făcut-o înaintede despărţire.

Parţial, strategia lui a funcţionat. De două săptămâni, Bianca şI Cristea se întâlnesc aproape zilnic şI îşi negociază împăcarea. Dacă fotbalistul ştie exact ce vrea, roşcata nu pare încă pregătită să reia relaţia de unde au lăsat-o. Deşi presa i-a dat deja ca împăcaţi, lucrurile nu stau chiar aşa. "Încă nu este vorba despre o împăcare între mine şI Bianca. Ne vedem cât de mult putem, ne e dor unul de altul, ne bucurăm de momentele petrecute împreună şI lăsăm lucrurile să meargă de la sine. O iubesc şI nu vreau să o pierd", ne-a mărturisit chiar Adrian Cristea.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.