Swinging sau schimbul de parteneri nu este pentru toata lumea. Totusi, daca tu si iubitul tau vreti sa incercati si acest lucru, trebuie sa stiti cateva lucruri inainte de a face asta. Iata cateva reguli importante, pentru partide de succes.

In primul rand trebuie sa stiti ca swinging-ul nu se refera strict la sex, ci la construirea unei atmosfere cat mai confortabile, care apoi sa poata duca si la intretinerea relatiilor intime.

Veniti impreuna, plecati impreuna

Veniti la intalnirea cu celalalt cuplu – sau celelalte cupluri – impreuna, dar nu plecati separat, ci asa cum ati venit. Este un joc de echipa si puteti trece mai usor prin aceasta experienta impreuna.

Punctualitate

O petrecere de swingeri nu este una normala la care poti intarzia fara probleme. Trebuie sa ajungeti toti la ora fixata, pentru a incepe sa construiti relatiile calde.

Raspunde la invitatii

Chiar daca nu vrei sa participi la o petrecere, este frumos sa refuzi politicos invitatia, altfel nu veti mai fi invitati si alta data.

Mici atentii

Nu mergeti la petrecere cu mana goala, ci poti intreba gazda ce puteti aduce sau chiar puteti lua initiativa sa cumparati un mic cadou – cum ar fi o sticla de vin sau zaruri sexuale.

Haine potrivite

Purtati hainele potrivite. Trebuie sa fie comode si chiar puteti incerca lenjeria intima sexy, dar in acelasi timp confortabila. Nu purta multe bijuterii, pentru ca pot devi incomode sau le poti pierde.

Sanatate si igiena

Igiena orala este foarte importanta daca nu vrei sa le strici cheful celor din jur sau sa te faci tu de rusine. In plus, sa ai intotdeauna la tine produse contraceptive – in special prezervative.

Ai dreptul sa spui Nu

Asa cum si tu poti refuza un anume partener si tu poti fi refuzata. Nu trebuie sa dai explicatii complicate, ci un "Nu, multumesc" este de ajuns.

Fiti prietenosi

Poarta-te frumos cu toata lumea de la petrecere, chiar daca nu ai interesul sa intretii relatii intime cu ei.

sursa: unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.