Uite cum şi-a etalat trupul într-un costum de baie minuscul
Cântăreaţa Anna Lesko a întors zeci de priviri, şi pe bună dreptate. Artista străluceşte în razele soarelui şi parcă devine din ce în ce mai frumoasă. Anna arată exemplar, cu forme bine definite, o talie ca de viespe şi picioarele bine lucrate, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea.
na vrea să prindă ultimele zile cu soare din acest an, aşa că a  că ieşit să se bronzeze într-un constum de baie minuscul şi s-a plimbat pe plajă, foarte melancolică, drept dovadă mesajul dat de cântăreaţă pe Facebook: "Privesc în zare cum briza călduroasă a verii îşi pierde puterea şi îşi face simţită prezenţa răcoarea toamnei!"
Pe site-ul de socializare poza sexy a divei nu a putut trece neobservată, mai mult de 300 de fani i-au apreciat condiţia fizică, au felicitat-o pentru felul cum arată şi i-au transmis numai mesaje de bine. "Arăţi superb! Eşti precum o sirenă ce a ieşit din mare, transformându-te pentru a ne cânta la concerte, iar după aceea intrii din nou în mare, în acea lume dincolo de orizontul descris de tine!", a spus un fan al artistei.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.