Agitatie mare in familia Elenei Basescu inainte de nunta. Fratele presedintele, unchiul miresei, marturiseste ca asteapa cu nerabdare fericitul eveniment si apoi vrea nepoti cat mai repede.

Mircea Basescu, fratele sefului statului, a declarat mai in gluma , mai in serios, ca vrea nepoti mici pentru ca de cei mari, adica de Elena si Ioana, s-a saturat.

"Ca orice om, bineinteles ca ma bucur, mi se marita o nepoata. Si Raluca este fericita, doar i se marita verisoara preferata, la fel si baiatul meu. Cu totii suntem bucurosi, ne-am pregatit pentru nunta. Nu pot sa stiu dinainte cum va fi petrecerea, vom vedea sambata. Si Elenei, si noului meu nepot, Bogdan, le urez casa de piatra, sa aiba o casnicie fericita, iar mie nu imi mai ramane decat sa astept venirea pe lumea a nepotilor mici, ca de astia mari sunt satul", a declarat Mircea Basescu, fratele socrului mic, potrivit ring.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu se vor casatori maine, la Snagov. La nunta sunt asteptati peste 600 de invitati, iar domnisoara si cavaler de onoare vor fi Raluca Basescu, verisoara miresei, si Codin Maticiuc, cunoscut ca Poponet.
Sursa: bzi.ro

1 COMENTARIU

  1. BRAVOOOO ! TREBUIE SA SE GASEASCA CINEVA SA LE DEA PESTE NAS LA PROFESIONISTII ASTIA DE CARTON !
    FATA ASTA O SA AJUNGA DEPARTE. ARE PERSONALITATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.