Cristiano Ronaldo a ratat titlul de cel mai bun fotbalist european al sezonului 2011-2012, acordat joi seară, la Monte Carlo, lui Andres Iniesta. Portughezul a făcut însă o declaraţie cu care i-a provocat la maximum pe rivalii de la FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo s-a aflat în cursa pentru trofeu cu Andres Iniesta şi cu Lionel Messi, ambii de la rivala FC Barcelona. Starul lui Real Madrid n-a ratat ocazia de a le face o aroganţă maximă, chiar pe scenă.

"Diferenţa faţă de anul trecut? Anul ăsta cîştigăm! I-am bătut anul trecut, i-am batut şi acum, o să cîştigăm şi Liga Campionilor! Suntem mai buni decât ei şi am demonstrat asta! Păi, nu e aşa?", a spus Cristiano Ronaldo, aflat lângă Iniesta şi Messi.

1 COMENTARIU

  1. Hai sa fim seriosi. Tipa asta nu a avut probleme numai cu alcoolul si cu drogurile si oricum era sa mai moara de vreo 3 ori inainte de moarte ei pe bune. Oricum citisem ceva asemanator si pe evenimentul iasi. Din punctul meu de vedere, moartea ei este un lucru bun pentru ca demonstreaza fanilor ei ca alcoolul in exces poate sa te omoare. Poate asa mai invata si altii sa o lase mai moale cu betiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.