În 5 martie, Bogdan Vlădan a primit cea mai dură lovitură a vieţii lui. Într-o fracţiune de secundă, tatăl său a distrus destinul întregii familii, după ce şi-a împuşcat mortal soţia.
Bogdan Vladan fiul criminalului de la Perla
Atacatorul a fost imediat arestat, iar în urma lor a rămas, singur pe lume, Bogdan. După ce şi-a plâns mama, a încercat să-şi vadă de viaţă, alături de iubita sa. Între timp, a terminat şi facultatea de Administraţie Publică dar, din păcate, nu reuşeşte să-şi găsească un job.

"Patronii firmelor se feresc să-l angajeze, din diferite motive, şi are mari dificultăţi în a-şi găsi un serviciu", a spus unul dintre apropiaţii tânărului pentru ring. El crede că totul se datorează faptului că a fost numit de presă "golan" sau "traficant".

Contactat de CANCAN.ro, Bogdan a refuzat să comenteze situaţia, rezumându-se să spună doar că va găsi el o soluţie, alături de prietenii săi, să treacă şi peste acest impas.

În ciuda faptului că nu are job, Bogdan se pare că se descurcă cu banii, el având lunar asigurat un venit de cel puţin 1.000 de euro numai din închirierea vilei în care a locuit alături de părinţi.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.