Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat înainte de a pleca la Monaco, faptul că-şi doreşte, pentru spectacol, să vină Barcelona sau Real Madrid la Cluj, mai ales că vin gratis şi nu pe milioane de euro, ca în amicale.

Mureşan nu a ratat ocazia de a-i "pişca" pe rivalii din Liga 1 înainte de a participa la tragerea grupelor din Liga Campionilor, ce va avea loc diseară la Monaco. "Vreau să vină o echipă tare, să aibă ce vedea clujenii. Oricum calificarea din grupe e grea, măcar să jucăm cu echipe de top. Pentru spectacol îmi doresc să vină Barcelona sau Real Madrid la Cluj. E important că vin pe munca noastră şi nu că am plătit ca alţii milioane de euro să joace cu noi", a declarat Iuliu Mureşan, pentru cancan.ro.

Preşedintele CFR vede mai accesibile din prima urnă valorică pe Milan şi Porto. "Poate că ne-ar fi mai uşor cu Milan, dar e posibil să mă înşel. Pe Porto i-aş prefera că avem şi noi mulţi portughezi şi cunoaştem bine echipa şi stilul lor de joc", a spus Mureşan.

CFR Cluj se află în a patra urnă valorică la tragerea grupelor Ligii Campionilor alături de echipe precum Celtic, Dinamo Zagreb sau Borusia Dortmund. CFR va avea adversari din primele trei grupe. O grupă posibilă ar fi CFR, Juventus, Manchester City si Barcelona. O altă grupă de senzaţie ar fi cu Ajax, Shakhtar, Real Madrid. Tragerea la sorţi va avea loc la ora 18.45.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.