Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şI Simona Traşcă au fost protagonistele unui reality-show cu audienţe bune, la Prima TV, dar se pare că mai-marii postului nu şi-au manifestat dorinţa de a prelungi contractul pentru un viitor sezon. Reporterii CANCAN au aflat că pretenţiile şI fiţele Andreei Tonciu i-au enervat atât de tare, încât au preferat să-şi ia adio de la filmări.
Cele trei "cucuiete" au colindat prin toate colţurile ţării, au dormit în condiţii vitrege, inclusiv în aer liber, au mâncat la restaurante ieftine şI s-au înfrumueţat în saloane din provincie, situaţii care nu le-au "coafat" prea tare. Fetele au comentat inclusiv în timpul filmărilor despre ceea ce nu le-a convenit, dar se pare că atunci când camerele au fost oprite au făcut adevărate scandaluri. Dacă Pamela de România s-a dovedit a fi docilă, iar Sânziana s-au dovedit a fi ceva mai moderată, Andreea Tonciu a luat foc nu o dată, ci în repetate rânduri. Se pare că acesta este şI motivul pentru care producătorii au luat decizia de a nu mai face şI cel de-al doilea sezon al emisiunii "Fete bune": "Pamela nu a comentat, dar Sânzi şI Tonciu au făcut fiţe şI scandal. Sânzi mai puţin, cât despre Andreea, nu te puteau înţelege cu ea, a comentat întruna. Zicea că ea a fost crescută în puf, că vrea să stea numai la cinci stele", a declarat o sursă din interiorul emisiunii, pentru CANCAN.ro.

Iată şi ce spun fetele

Sânziana:

"Am avut audienţă la fel de mare cu a "Cârcotaşilor", care e cea mai bună emisiune a lor şi nu aveam cum să fim date afară, pentru că era un proiect pe timpul verii şI atât".

Simona Traşcă:

"Am filmat un singur sezon, nu se ştie sigur dacă urmează şi al doilea. Am avut audienţe foarte mari, mai ales la început. În luna august, când toată lumea e plecată din vacanţă, era normal să mai scadă şi audienţa. Am colaborat foarte bine, ne-am luat banii la timp, nu a fost nici un fel de problemă".

Andreea Tonciu:

'Nu am fost date afară, încă aşteptăm să ne spună dacă se mai face sezonul al doilea sau nu. Nici cei din echipa de producţie nu ştiu. E drept că am făcut fiţe, dar m-am comportat aşa ca să iasă bine filmarea, asta poate să spună oricine".

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.