Seria de violuri comise de românii din Italia atrag după sine numeroase dezbateri. Ura este generalizată, toţi românii fiind priviţi cu răutate, dezgust şi dorinţă de răzbunare. Acest val de agresiuni sexuale din ultimul timp, atribuite românilor din Italia, a reaprins ura italienilor, în ultimele zile fiind raportate din ce în ce mai multe atacuri la adresa conaţionalilor noştri.

 

Partidul de extremă dreapta din Italia, Forza Nova, va organiza sâmbătă mitinguri împotriva românilor în mai multe oraşe italiene. Şi aceasta după ce, ieri, a organizat o conferinţă de presă care a avut ca subiect ultimele incidente în care au fost implicaţi români.

Carabinierii au arestat, ieri, doi români, de 20 şi 36 de ani, suspectaţi că sâmbătă au violat o italiancă de 14 ani şi l-au bătut crunt pe prietenul ei, în parcul Caffarella din Roma.

Alexandru Isztoika Loyos, cu antecedente penale, a fost reţinut marţi seara, într-o tabără ilegală de imigranţi, amplasată în capitala italiană. Mai mult, românul şi-a mărturisit în arest fapta şi a ajutat la prinderea celui de-al doilea atacator, Karol Racz, de 36 de ani.

 

Delia Hriţuleac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.