S-a prostituat de la 17 ani pentru 150 de dolari pe oră!
CANCAN. ro prezintă amănunte incredibile despre Luminiţa Perijoc, femeia care a fost acuzată de un taximetrist din Tulcea că l-a violat. Tânăra a ajuns în Bucureşti în urmă cu 13 ani cu un scop clar: să facă bani, aşa că a început să se prostitueze, iar tariful era de 150 de dolari pe oră. Numele ei de scenă era Vanesa.
Reporterii CANCAN.ro au intrat în posesia declaraţiilor date de Luminiţa Perijoc într-un dosar de la Parchet, în care ea avea calitatea de martor. Sexy-violatoarea a povestit anchetatorilor cum a ajuns prostituată de lux şi personajele prin mâna cărora a trecut.

"La vârsta de 17 ani, prin anul 1999, venind în Bucureşti, am fost pusă în legătură cu o persoană sub protecţia şi controlul căruia am început să practic prostituţia. Ulterior, pe la vârsta de 18 ani, am fost pusă în legătură cu alt bărbat tot pentru a practica prostituţia. Arăt că venirea mea la Bucureşti a fost cu scopul de a-mi câştiga existenţa prin întreţinerea de raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi şi m-am prostituat de bunăvoie", a declarat Luminiţa Perijoc.

Ea a mai afirmat că avea un tarif de 150 de dolari pe oră, că banii erau împărţiţi cu peştele ei şi că avea trei clienţi pe noapte.

Însă, în 2005, sexy-violatoarea s-a plictisit de România, aşa că a mers în Elveţia să se prostitueze, sub controlul şi protecţia unei femei.

"Aceasta mi-a oprit mie şi altei fete paşaportul şi ne-a găsit un local în care să practicăm prostituţia, loc în care am stat trei-patru zile până am fost depistate de organele de poliţie. În această perioadă am întreţinut relaţii sexuale cu trei-patru bărbaţi pe zi contra sumei de 150 de franci de client", a mai povestit Perijoc în faţa anchetatorilor.
L-a cunoscut pe fostul iubit al Simonei Sensual

Luminiţa Perijoc a discutat cu procurorii şi despre Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual. „Din anturajul în care m-am aflat am luat cunoştinţă de faptul că un anume Maharu era o persoană influentă în lumea interlopă, cu preocupări în sfera proxenetismului. Prin anul 2000-2001, avea un subordonat pe nume Adi care coordona activitatea mai multor prostituate", a declarat sexy-violatoarea procurorilor. La finalul declaraţiei a ţinut să precizeze: "Arăt că sunt cunoscută şi cu porecla de Vanesa".
Sursa: Cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.