Vezi ce show-uri erotice a făcut Bianca Drăguşanu de Piteşti
Nely Vanessa, tânăra care a ajuns în semifinala emisiunii "Greek Idol" şi care este cunoscută ca Bianca Drăguşanu de Piteşti, are un trecut extrem de interesant. Până să se afirme în lumea artistică, Nely a lucrat într-un club de striptease din Grecia, dar şi ca animatoare în mai multe localuri, acolo unde îi înfierbânta pe bărbaţi cu dansurile ei provocatoare.
Deşi are o voce bună, Nely era în urmă cu mai mulţi ani apreciată pentru fizicul ei, dar şi pentru show-urile erotice pe care le făcea în diferite cluburi frecventate de bărbaţii dornici de senzaţii tari. Tânăra a lucrat şI într-unul din cele mai exclusiviste cluburi de striptease din Grecia.
"Am lucrat într-un club de striptease, am fost animatoare în alte localuri. Dansam, distram clienţii, nu am făcut nimic rău, nu are de ce să îmi fie ruşine. Şi dansul este o artă, iar eu mă pricep să fac artă", a declarat Nely Vanessa pentru CANCAN.ro.
Tânăra spune că a renunţat să mai danseze la bară şi că se concentrează pe cariera artistică. "Filmez pentru un serial, urmează să fac o melodie cu rapper-ul Bitza, am mai multe proiecte. Am renunţat la striptease şi la dansul la bară. Aceste lucruri fac parte din trecutul meu", a ţinut să precizeze cea care a ajuns în semifinala emisiunii "Greek Idol".
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.