A trait drama vieţii lui şi nu va uita niciodată clipele de groază prin care a trecut. A acceptat să şi arate lumii momentele violului nu doar să le povestească, în cadrul unei reconstituiri fabuloase.
Taximetristul Nicu, cel care pretinde că a fost violat sub ameninţarea cuţitului de Luminiţa Perijoc, bruneta sexy care în momentul de faţă este internată într-o secţie de Psihiatrie, a decis să arate lumii, cu lux de amănunte, drama pe carea trăit-o în apartamentul din Tulcea. Pentru ca dezvăluirile lui să aibă greutate, Nicu a fost protagonistul unei reconstituiri cum nu a văzut România. Filmarea scenelor regizate chiar de el a avut loc târziu, după ora 22.00, într-o cameră de hotel şi totul a decurs exclusiv după indicaţiile lui Nicu. Tot după indicaţiile lui, echipa CANCAN a încercat să recreeze atmosfera din apartamentul violatoarei, mutând piesele de moblier existente în camera de hotel. Odată rezolvat acest aspect, actorul principal a intrat în scenă, însoţit de bruneta Roxana Marinescu, modelul care a jucat rolul Luminiţei Perijoc.
A urmat o muncă titanică întreruptă des de protagonistul care a vrut ca totul să fie redat perfect pentru a reflecta realitatea trăită de el. Determinat să arate totul aşa cum s-a petrecut, Nicu a renunţat la haine fără inhibiţii scoţând la iveală detalii incredibile. Pe penisul său uriaş tronează un tatuaj hilar: "SUGEO", scris exact aşa, iar pe spate unul în care este reprezentată o sticlă din care curge băutură într-un pahar. Revenind la derularea filmărilor, Nicu s-a demonstrat a fi extrem de tipicar şi a ţinut cont de distanţe, replici şi aspecte ale acelei nopţi care i-au rămas proaspete în minte. În momentul simulării scenei în care a fost obligat de Luminiţa să-i facă sex oral, un alt detaliu incredibil a ieşit la iveală.
Cu violatoarea, Nicu a făcut sex oral pentru prima oară în viaţa lui şi actul a durat 15 minute. Dovada a stat stângăcia cu care taximetristul a jucat această parte, executând mişcări verticale, mecanice, lipsite de orice naturaleţe. La un moment dat, chiar a trebuit să i se explice că actul lui seamănă mai degrabă cu sexul oral făcut unui bărbat. În cele două ore de filmări, Nicu a reuşit să ajungă la performanţele unui actor profesionist, deşi era în acelaşi timp regizor. S-au tras multe duble, însă rezultatul este fabulos.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.