În seara zilei de 17 februarie 2009, jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii l-au surprins, după o pândă de câteva ore, pe un bistriţean în timp ce sustrăgea motorină din "Remiza de Locomotivre" Bistriţa.

 

Adrian M., de 39 de ani din Bistriţa, a fost surprins de jandarmii bistriţeni în timp ce ieşea din incinta unităţii mai sus-amintite, cu patru recipiente din plastic a 5 litri fiecare, pe care le-a încărcat în portbagajul maşinii.

Potrivit comunicatului remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, la apropierea oamenilor legii, bărbatul a declarat că în recipiente se află ulei şi că a venit la Remiză pentru a ridica o sanie, ulterior declarând că a cumpărat carburantul de la o staţie peco.
Imediat jandarmii l-au condus pe Adrian M. la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde i-a fost luată o declaraţie efecuându-se cercetările pentru cconstatarea infracţiunii de furt calificat, conform procedurilor în vigoare.
Momentan se efectuează demersurile în vederea întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale.

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.