Un tânăr de 24 de ani din cartierul bistriţean Viişoara a fost retinut pentru 24 de ore pentru furt, prejudiciul făcut de acesta fiind de peste trei mii de lei, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud (IPJ BN).

 

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ BN l-au identificat miercuri pe I. Remus de 24 ani din Viişoara, care în noaptea de 20/21.08.2012 a sustras bunuri în valoare de 3.400 lei de la mai mulţi bistriţeni.

"În 29.08.2012, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale a fost identificat I. Remus de 24 ani din Viişoara, care în noaptea de 20/21.08.2012 a sustras bunuri în valoare de 3.400 lei din boxele părţilor vătămate T. Georgeta, N. Dinu şi B. Constantin, toţi din Bistriţa", se precizează în comunicatul IPJ BN.

Potrivit documentului citat, anchetatorii au dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei Judecătoriei Bistriţa cu propunerea de arestare preventivă. 

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.