De doua luni, Laura (30 de ani) si Smiley (29 de ani) nu mai formeaza oficial un cuplu. Insa asta nu conteaza pentru artist, care o bombardeaza pe frumoasa blondina cu zeci de telefoane si de mesaje in speranta ca se vor impaca, scrie Libertatea.

Laura Cosoi si Smiley au trait o frumoasa poveste de dragoste vreme de cinci ani, pana la inceputul lunii iunie, cand, printr-un comunicat de presa, cei doi si-au spus "Adio!". Cu toate astea, apropiatii artistului spun ca acesta nu se poate impaca cu ideea ca Laura nu mai este iubita lui. Conform acelorasi surse, in ultimele saptamani, Smiley o suna tot mai des pe Laura, care refuza sa-i raspunda. Cum apelurile sale au ramas fara ecou, cantaretul a inceput sa o bombardeze cu mesaje de dragoste, care mai de care mai romantice. In ajutorul lui Smiley au sarit prietenii comuni si parintii acestuia, care o tot "sfatuiesc" pe tanara sa se impace cu el.

Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o pe Laura, zilele trecute, la un salon de infrumusetare din Mall Vitan. Frumoasa blonda era foarte ingandurata, pesemne ca primise iar un mesaj de la fostul ei iubit, care tot nu ii da pace si nu vrea sa accepte ca ea nu mai este prezenta in viata lui. Ramane de vazut daca dragostea va invinge si daca ei se vor impaca. Surse din anturajul celor doi au dezvaluit insa un amanunt incendiar. Se pare ca Laura ar fi dispusa sa se impace cu Smiley doar daca relatia lor ar urma sa fie oficializata printr-o casatorie! "Ne impacam doar daca ma iei de nevasta", i-ar fi transmis sexoasa blonda. Artistul insa numai la insuratoare nu se gandeste, considerand ca este prea tanar sa faca acest pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.