Home Societate O parte dintre oierii din județ au primit Sprijinul financiar cuplat cu...

O parte dintre oierii din județ au primit Sprijinul financiar cuplat cu producțiile în zootehnie

Conformându-se cerințelor Registrului Genealogic al rasei Țurcană aflat în coordonarea Asociației Crescătorilor de Ovine „Păstorul-Crișana” Arad personalul autorizat al A.J.C.M.O. „Dealu Negru” BN a întocmit dosarele pentru 26 de crescători de ovine care îndeplineau condițiile C.O.P. / 2016.

Oieri au fost convocați în data de 12.11.2015 la Cercul Militar Bistrița în ședință, unul dintre scopuri fiind semnarea contractelor de furnizare a serviciilor de către R.G.-Arad / 2016.

„Urmând toate procedurile tehnice, cele 26 de dosare sunt deja aprobate și preluate de R.G.-Arad, iar contractele în cauză sunt deja semnate, ștampilate și parțial distribuite la beneficiarii oieri care s-au prezentat la sediul A.J.C.M.O. „Dealu Negru” BN pentru preluarea lor.

În continuare sunt așteptați ceilalți crescători de ovine beneficiari ai serviciilor menționate anterior pentru a-și ridica respectivele contracte”, informează Ing.Vasile Turculeț, de la Asociația Județeană a Crescătorilor Montani de Ovine „Dealu Negru” BN .

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version