Home Societate Diplomă de excelență pentru Clubul CS Karate Bistrița

Diplomă de excelență pentru Clubul CS Karate Bistrița

Președintele CJ BN, Radu Moldovan, a oferit o diplomă de excelență, în semn de recunoaștere a performanțelor obținute, clubulului CS Karate Bistrița.
Doar în acest an membrii CS Karate Bistrița au obținut peste 130 de medalii la campionatele naționale și mondiale de profil.

„Sunt în mjlocul comunității din Bistrița de fix 30 de ani, obțin an de an sute de medalii și locuri fruntașe la campionatele naționale și internaționale de karate și cu toate acestea, comunitatea locală încă nu îi cunoaște foarte bine!
Este vorba despre clubul CS Karate Bistrița, coordonați de antrenorul Radu Sîngeorzan, care promovează un stil special al artelor marțiale: karate kyokushin. Aici se antrenează copii foarte talentați, care au ajuns pe cele mai înalte podiumuri ale campionatelor naționale și modiale de profil. Sportivii cu cele mai bune rezultate sunt Dragoș Sîngeorzan, Cristiana Chirlejan, Georgiana Chirlejan, Luca Moldovan, Valentin Negrea și Claudiu Pop.
Mă bucur că în această seară am avut ocazia să particip la un antrenament al copiilor și să le ofer în numele Consiliului Județean o diplomă de excelență, în semn de recunoaștere a performanțelor obținute. Doar în acest an, membrii CS Karate Bistrița au obținut peste 130 de medalii la campionatele naționale și mondiale de profil.
Vreau să îi felicit pe fiecare dintre ei, precum și pe antrenori și pe părinți, care au ales să își direcționeze copiii către un sport de-a dreptul folositor pentru viața reală. Regret că actualul regulament de acordare al premiilor pentru sportivii cu rezultate deosebite la competiții internaționale cuprinde doar disciplinele olimpice, dar sper că anul viitor vom găsi soluții legale și concrete de sprijinire a acestui sport și a micilor noștri campioni!” a notat pe pagina de socializare, Radu Moldovan.

 

sursa foto:fb Radu Moldovan

KARATE 1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version