Home Societate Rareș Buhai, cetățean de onoare

Rareș Buhai, cetățean de onoare

Administrația locală bistrițeană îi premiază și în acest an pe cei mai merituoși dintre cetățenii municipiului, care prin acțiunile lor ne-au făcut cunoscuți atât în țară cât și peste hotare.
Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc vineri, 18 decembrie, la ora 18.00, în Teatrul de vară din Bistrița.

„Debutul galei va fi cu înmânarea titlului de Cetățean de onoare lui Rareș Buhai, care va sosi acasă în data de 18 decembrie și căruia îi vom înmâna diploma. Sunt la ora actuală 44 de propuneri pentru premii, mai puține ca în anii precedenți și asta în principal din cauza Învățământului, unde sunt numai 17 propuneri, în anii trecuți aveam mult mai multe. La Sport sunt 13 propuneri, Știință – 5 propuneri din care 4 pentru titlul de doctor și una pentru un brevet de invenție, 5 propuneri la Cultură, 3 la Diverse și un premiu de excelență pentru prof. Constantin Gălățan, care predă informatică la Colegiul ”Liviu Rebreanu”, profesorul care l-a îndrumat pe Rareș Buhai”, a precizat primarul Ovidiu Crețu.

Rareș Buhai este al 65-lea și cel mai tânăr cetățean de onoare al Bistriței. În cadrul aceleiași galei vor fi recompensaţi elevi, sportivi, oameni de cultură și nu în ultimul rând doctori în diverse domenii.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version