Home Societate Aleargă și tu pentru a ajuta la construcția primului centru medical independent...

Aleargă și tu pentru a ajuta la construcția primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică

Asociația ”1 Leu” organizează în mai multe orașe din țară, printre care și Bistrița, evenimentul caritabil ”Alerg pentru spitalul copiilor”.

Evenimentul are loc la data de 12 decembrie de la ora 11.00, în Parcul Municipal, iar scopul strângerea de fonduri pentru construcția primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România.

”Te invit cu mare drag să participi la un eveniment super tare! Nu este un concurs, este doar o alergare simbolică pentru copiii bolnavi de cancer. Acest proiect a pornit din inițiativa unor suflete mari din București, de a face mai mult pentru copiii bolnavi de cancer, pentru că atunci când vrei ceva cu adevărat, chiar se poate! Participarea la acest eveniment presupune donarea unui leu, pentru a ajuta la construirea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Mulți copilași suferă de această boală cumplită, dar cu ajutorul nostru ei pot beneficia de tratamentele adecvate chiar în țara noastră! Hai să nu fim indiferenți și să-i ajutăm pe acești copilași, chiar de este frig afară, și mai ales pentru că suntem în pragul Sărbătorii Nașterii Pruncului Isus, sărbătoare care inspiră atâta dragoste, dărnicie și multă iubire din partea tuturor! Te aștept în data de 12 decembrie, la ora 11.00, la ”ciuperca” din mijlocul parcului, în apropierea Casei de Cultură, bine îmbrăcat și plin de entuziasm să alergăm împreună măcar puțin și să donăm cât dorim pentru construirea spitalului copiilor bolnavi de cancer”, precizează organizatorii.

Pentru construirea spitalului este nevoie de 80 de milioane de lei. Asociația ”1 Leu” propune ca fiecare român să doneze un leu o dată la nouă luni sau patru lei în total, pentru ca suma totală să se strângă în trei ani.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version