Home Societate Microconcert de muzică clasică și dezbatere cu tema „Cuvânt și Lumină”

Microconcert de muzică clasică și dezbatere cu tema „Cuvânt și Lumină”

Asociația Tinerilor „Sfinții Martiri Năsăudeni” și Protopopiatul Ortodox Năsăud organizează microconcertul de muzică clasică și dezbaterea cu tema „Cuvânt și Lumină”.
Evenimentul aflat la a patra ediție,are loc astăzi 3 decembrie, de la ora 17:00, la Protopopiatul din Năsăud și face parte din proiectul intitulat „Muzică și Lumină”în orașului Năsăud și sunt invitați toți cei interesați.

Au fost invitați pentru a susține un dialog cu tinerii despre Cuvânt și Lumină, Ieromonahul Benedict Vesa, secretarul eparhial și prof. Vlad Ardelean Ana-Maria. Discursurile celor doi invitați vor fi intercalate de scurte momente muzicale, susținute de artiștii Florin Vlad și Elvira Botoș.

„Se dorește facilitarea unui mediu propice dezbaterilor și încurajarea tinerilor în a-și dedica timpul liber activităților culturale. Ne propunem și inițierea tinerilor în universul muzicii clasice, dar și ghidarea lor în procesul de fundamentare a unor repere morale”, a precizat inspectorul eparhial pentru tineret din județul Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure, pentru Radio Renașterea.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version