Home Societate Cine cântă de Revelion?

Cine cântă de Revelion?

În cadrul unei conferințe care a avut loc săptămâna trecută, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu a anunțat, că Paula Seling este singura contractată deocamdată pentru petrecerea de Revelion.

„Cap de afiș va fi Paula Seling, vom avea o trupă sau două înainte și după, trupe locale”, a anunțat primarul Ovidiu Crețu.

De asemenea, artista a anunțat pe Facebook că va cânta la Bistrița, la trecerea dintre ani (23.30), după ce va concerta la Sibiu: ”Dragilor, venim să vă colindăm! Cu piese mai vechi, dar și mai noi, de pe albumul „Povești de iarnă”.

Paula Seling (voce și pian) va cânta alături de, Daniel Pirici – bas și clape, Dan Bourosu – chitară, Mădălina Pirici – voce adițională și vioară, Adina Nelu – voce adițională și flaut, Radu Bucura – tobe.

Paula Seling (n. 25 decembrie 1978, Baia Mare) este o cunoscută artistă interpretă, personalitate TV, compozitoare,fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul 1. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version