Un nuntaş a creat o tragedie, pe o şosea din Bistriţa-Năsăud.
Asta, după ce a băut mai multe pahare cu alcool, și a furat mireasa împreună cu alţi doi petrecăreţi.
Din păcate, a scăpat sub control mașina în care mai aflau doi nuntași și a accidentat mortal o femeie de 45 de ani care se afla pe locul din dreapta al unei mașini parcate regulamentar.
Ca și cum nu era de ajuns că a pus capăt unei vieți, șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins la scurt timp de oamenii legii.
Cel care a provocat tragicul accident are puțin peste 20 de ani și avea 0,70 mg/l alcool pur în aerul respirat.
Mireasa și cei doi nuntași din mașina condusă de șoferul vinovat de producerea accidentului au suferit răni ușoare, iar viața nu le-a fost pusă în pericol.

La data de 15 septembrie, în semn de solidaritate cu familia tragicului accident și pentru ca astfel de tragedii ssă nu se mai repete, taximetriștii din Bistrița au organizat o acțiune de conștientizare a dramelor cauzate de șoferii care consumă de alcool.
În cursul aceleiași zile a avut loc înmormântarea femeii, victimă a inconștienței tot mai des întâlnită pe șosele județului.

„Față de tânăr a fost luată măsura arestării preventive pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „Ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă”, a precizat inspector Virginia Pîrlea, purtător de cuvânt al I.P.J. Bsirtița-Năsăud.

 

Cei care și-au condus colega pe ultimul drum consideră că legile de circulație nu sunt respectate, iar pedepsele pentru alcoolemie sunt prea „blânde”, de asemenea, susțin că sunt mulți teribiliști și nici măcar pietonii nu sunt atenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.