DNA riposteaza. AU un denunt impotriva lui Grindeanu si IORDACHE

417

Laura Codruța Kovesi a declanșat ofensiva totală împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu. În urma unui denunț penal depus pe 25 ianuarie, Sorin Grindeanu și Florin Iordache au fost acuzați de avorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului. DNA a deschis dosar penal in rem.

”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție”, a spus Ana Maria Roman, reporter Antena 3.

Conform acestei surse, DNA a început urmărirea penală in rem, pentru faptă.

”Știam că se va întâmpla asta de mult timp. Florin Iordache a fost amenințat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3, la Ediția Specială realizată de Radu Tudor și Adrian Ursu.

3 COMENTARII

 1. A fost foarte buna aceasta Ordonantza data !
  Terminati odata cu toate aceste „denunturi politice ” facute sub presiune !
  De acum inainte ocupati-va de combaterea crimei organizate si de faptele care aduc grave prejudicii statului de drept si nu de blocarea celor care isi depun dosarele , sa acceada in ierarhia politica !
  PUNCT si DE LA CAPAT pentru toata lumea , atat din grupul „cea” cat si din grupul „hais” si ocupati-va Dvs de probleme grave din stat , nu de „mita” cu 5 kg de carnatz, o sticla de sampanie, sau cu un „plin de benzina ” … ( vorba aia ) !
  Nu mai stati ascunsi cu „parul dupa gard ” gata pregatiti sa „loviti in cap” pe toata lumea care incearca sa-l sara ” intr-o parte sau alta ” !

 2. Nu intelegem de ce PSD si ALDE, nu depun denuntza pentru infractiunea de instigare la dezordine si tulburare grava a ordinii constitutionale , comise de presedintele Iojannis si liderii de la PNL,PMP si USR !
  Nimeni, nu ” PUTE A PORC, DACA NU SE AFLA IN COTETZ , sau macar IN STAUL CU PORCUL … ” !
  Toti acestia s-au aflat cu nerusinare, printre amnifestantii care au iesit in haita in strada si au strigat NU IMPOTRIVA ACESTOR ORDONANTZE … ci IMPOTRIVA INTREGII ORDINII DE DREPT CONSTITUTIONALE CASTIGATE PRIN ALEGERILE DEMOCRATICE si care vor cu orice pretz rasturnarea situatiei politice prin ” fortza strazii ” , manipulate de catre aceasta „opozitie ” ! CE NU ESTE CLAR ?!

 3. ” Ati castigat, acum guvernati si legiferati ” maaaaaa … dar NU ORICUM… ci asa cum vreau EU IOHANNIS maaaaa… , nu ma enervati ca odata va fac dosare la toti si pun „ghestapo-ul” pe voi … !

LĂSAȚI UN MESAJ