Cazul „Colectiv”, mai face o victimă. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, artist grafic și fotograf de concerte.
Cristian Mitroi, este tânărul care din pacate a pierdut lupta cu viața, într-o clinică din Marea Britanie, la o lună şi trei săptămâni de la incendiul din clubul Colectiv.

Acesta era internat într-o clinică din Marea Britanie, unde fusese transferat în 8 noiembrie. După incendiul din 30 octombrie, Cristian Mitroi a stat internat aproximativ o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare critică, având arsuri pe cap, spate şi mâini, dar şi arsuri de căi respiratorii.

Cristian Mitroi era din Băileşti, judeţul Dolj, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti. De câţiva ani, Cristian Mitroi era artist grafic, fiind cunoscută în mediul artistic sub numele de Gold Midas. Desenele, ilustraţiile, pozele, logo-urile, site-urile şi interfeţele grafice pe care le-a realizat, unele dintre ele pentru unul dintre cele mai mari magazine online, sunt prezentate pe site-ul GoldMidas. eu. Acesta se prezenta pe blogul său ca fiind pasionat de grafică digitală şi desen, având studii de specialitate în domeniul informaticii economice şi marketingului online.

Trupa Cargo a scris luni seară, pe pagina de Facebook, despre decesul lui Cristian Mitroi, iar în memoria tânărului a postat mai multe fotografii realizate de acesta.

„Tocmai am aflat o veste tristă. În seara asta s-a stins fotograful Cristi Mitroi. A fost o onoare să te cunoaştem!”, a scris Cargo pe Facebook.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 36 de persoane au murit în spitale din ţară şi din străinătate, numărul victimelor ajungând, în 21 decembrie, la 63.

În spitale din străinătate au fost transferaţi 39 de răniţi, însă patru au decedat în Marea Britanie, trei în Germania, doi în Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. Dintre pacienţii transferaţi în clinicile din străinătate mai sunt internaţi 19 răniţi în incendiul din Colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.