Consilierul municipal Alin Seserman, este de părere că acordarea de pensii speciale pentru parlamentari este una dintre cele mai nesimțite legi.

„Acordarea de pensii speciale pentru parlamentari mi se pare ca fiind una dintre cele mai nesimțite legi promovate de Parlament în cei 26 de ani. Momentul ales este de asemenea revoltător. Societatea oricum este încărcată emoțional după tragedia de la Colectiv, iar zilele acestea au o semnificație aparte, primele zile cu vărsare de sânge la Timișoara. Cred că trăim cea mai înaltă formă de dispreț din partea unor oameni care astăzi nu mai reprezintă pe nimeni. Acum aproape 26 de ani se cerea lustrație și schimbare, în schimb primim aroganță.

Mai mult, luni pe masa parlamentarilor o să fie legea acordării acelorași privilegii primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților consiliilor județene, cu impact major în bugetul de stat. PSD & asociații din Parlament nu au nici un pic de respect pentu oamenii din această țară. Una din inepțiile care au „fundamentat” această decizie am aflat-o de la președintele Camerei Deputaților. Pentru ca să nu mai fure, aleșii trebuie să aibă venituri mult mai mari. Cam acesta este nivelul unui om care ar trebui să fie un om de stat. Asta au promis deputații și senatorii pe care l-ai ales în campania electorală? 100% nu. Ce ar trebui făcut? Să le cerem demisia și să nu-i mai alegem vreodată.

P.S. Cătălin Voicu nu mai e în Parlament. Dacă era, vota bineînțeles cu două mâini alături de colegi”, a motat Seserman pe pagina de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.