Consilierul municipal Alin Seserman indignat de faptul că oamenii au așteptat în plaie să vadă parada militară de Ziua Națională a României și de faptul că stegulețele împărțite aveau imprimată sigla CJ BN pe ele. Și de asemenea, indignat de faptul că de evenimentul ar fi trebuit să se ocupe primarul municipiului Ovidiu Crețu, în schimb acesta nu a adresat nici un mesaj cetățenilor.

„I-am sugerat lui Ovidiu Crețu ca Ziua Națională să poarte amprenta unei organizări decente, cu evenimente care să adune oamenii în jurul acțiunilor de calitate. Spectacolul oferit de autoritățile bistrițene a fost absolut jenant. În timp ce oamenii așteptau în ploaie să vadă parada militară, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, ținea lecții de viață, povestea din experiențele lui din străinătate și certa lumea și presa pentru că își permit să critice autoritățile. A împărțit steaguri imprimate cu sigla CJ BN (eu știam că România are un singur drapel și o singură stemă) și porții de fasole. Cu o zi înainte a aprins lumini în oraș, s-a ocupat de iluminatul arhitectural și de sărbători, aducând de la sine putere o firmă din… Nepos. Nu înțeleg de când președintele Consiliului Județean are astfel de atribuții. Ce treabă are el cu organizarea Zilei de 1 Decembrie?
Primarul municipiului care ar trebui să fie principalul personaj al evenimentelor a fost scos din scenă. Nu a adresat nici măcar un mesaj bistrițenilor; jenant. Un alt lucru care ține de lipsa de cultură și de bun simț este amenajarea unei scene speciale pentru a se afișa tuturor. Nicăieri nu am mai văzut atitudinea asta. Și președintele, indiferent cum îl cheamă, de Ziua Națională stă afară, în ploaie, în ninsoare, alături de oameni. La noi se vede disprețul organizării de tip 23 august. De altfel, în continuare sunt prezente mai multe personaje care au slujit vechiul sistem și care din păcate fac regulile și astăzi. Sper ca măcar anul viitor să scăpăm de cât mai mulți dintre ei”
, a scris Alin Seserman pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.