În cadrul unei întâlniri dintre premierul Ludovic Orban și primarul Capitalei, Nicușor Dan, ambasadorul american Adrian Zuckerman a cerut desființarea companiilor din București.

„Este nevoie de desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate. Au existat decizii ale instanţelor în trecut referitoare la desfiinţarea acestor companii, dar ele continuă să funcţioneze. Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia şi nu sunt bune pentru cetăţenii Bucureştiului. Aşteptăm rezolvarea acestor probleme”, a declarat ambasadorul american Adrian Zuckerman la o întâlnire cu premierul Ludovic Orban și primarul Capitalei Nicușor Dan, potrivit flux24.ro.

„Aşteptăm să lucrăm cu noul primar în mai multe proiecte. Apreciem transparenţa de care aţi dat dovadă până acum şi transparenţa pe care aţi promis că o veţi arăta în toate deciziile legate de oraş. Suntem mulţumitori pentru soluţiile dumneavostră practice şi inteligente referitoare la mai multe probleme cu care se confruntă Bucureştiul acum”, a mai spus Zuckerman, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here