Miercuri 3 IULIE 2024, în municipiul Bistrița și localitățile componente, se colectează SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Având în vedere prima săptămână întreagă din luna IULIE 2024, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 03 IULIE 2024, prin colectarea sacului albastru.

„Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 03 IULIE 2024 se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton”, transmite sursa citată.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.