Vremea în data de 12 iunie rămâne instabilă pe tot teritoriul României.

Vremea va fi caldă, dar se va menţine în general instabilă. Vor fi perioade cu cer variabil, dar, în special în a doua parte a zilei, vor fi și înnorări accentuate, averse şi descărcări electrice.

Vântul va avea intensificari în estul și sud-estul teritoriului, pe crestele montane, dar de scurtă durată şi în restul zonelor, asociat averselor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade.

În București vremea va fi caldă, dar din orele amiezii gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat. Astfel, înnorările se vor accentua şi vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maxima va fi de 27…28 de grade.

La munte, vremea va fi instabilă. Pe parcursul zilei vor fi ploi ce vor avea caracter torenţial şi descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi va cădea grindină.

Vântul va avea intensificari pe creste, dar de scurtă durată și la altitudini mai mici.

La mare, o vremea instabilă, vor fi averse şi posibil descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, izolat, se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, în special ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 şi 29 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.