Bratari personalizate

Se spune ca norocul si-l face omul cu mana lui. Ideea din spatele acestei zicale este ca fiecare persoana trebuie sa contribuie la propriul destin, sa profite de ocaziile care se ivesc si sa aiba un rol activ in viata sa.

Acestea fiind zise, foarte multe culturi din lume cred in noroc, un fenomen pe care il asociaza cu diferite simboluri si ritualuri, toate menite sa atraga intamplarile fericite de partea lor. Indiferent ca e vorba de bani, dragoste sau familie, dintotdeauna au existat credinte si superstitii asociate cu conceptul de noroc.

Indiferent de care parte a baricadei te situezi, crezi sau nu in ideea de noroc, sau daca preferi linia de mijloc, nu vei avea nimic de pierdut daca, in aceasta primavara, vei „forta mana destinului” cu bratari personalizate. Despre ce este vorba?

Este vorba despre accesoriile puse la dispozitie de magazinul online BijuBOX – bijuterii din argint personalizate. Aici nu vei descoperi doar bratari nespus de frumoase, ci vei gasi si talismane deosebite, despre care se considera ca pot castiga „bunavointa zeilor” de partea celui care le poarta.

Bratari personalizate

Ce simboluri aduc noroc?

Norocul este un fenomen care, in traditia romaneasca, desemneaza o stare de fericire la care a ajuns o persoana datorita unui sir de coincidente, dintre care multe nu au depins de el. Ideea de noroc este asociata si cu cea de destin sau de steaua sub care se naste un om.

Cand vine vorba de simbolurile care aduc noroc, lista e nesfarsita. Totusi, cateva semne universale ar fi trifoiul cu patru foi, potcoava de cal si, in cultura chineza, dragonul. Insa, daca vrei sa porti bratari personalizate aducatoare de noroc, retine ca alegerea este subiectiva si, drept urmare, iti apartine.

De pilda, persoanele credincioase aleg sa poarte bratari personalizate cu un talisman in forma de cruce sau de ingeras deoarece se simt protejate de aceste simboluri. De asemenea, poti apela la semnul infinitului sau la un talisman in forma de inimioara ori de coronita – cand vei privi aceste accesorii, vei avea o energie pozitiva, care va atrage dupa sine o serie de intamplari fericite.

Dintre toate simbolurile aducatoare de noroc enumerate anterior, poate cel mai popular este trifoiul cu patru foi, recunoscut in toata lumea pentru influenta sa pozitiva. Este estimat ca un astfel de trifoi exista la aproximativ 10.000 de trifoiuri cu trei frunze. Astfel, cel care gaseste aceasta planta are norocul de partea sa.

Cum poti avea parte de noroc cu bratari personalizate?

Esti curioasa sa vezi ce impact pot avea aceste bratari personalizate cu simboluri norocoase asupra vietii tale? Nu ai nimic de pierdut daca incerci sa porti un astfel de accesoriu in primavara aceasta. De altfel, nimeni nu trebuie sa stie de secretul tau din moment ce tu vei purta o bijuterie deosebit de eleganta si doar vei astepta sa isi faca efectul.

De asemenea, daca vrei sa ii oferi cuiva un cadou deosebit, care sa il protejeze si sa ii poarte noroc in lunile ce vor urma, trebuie doar sa accesezi magazinul online BijuBOX si sa alegi o bijuterie care sa i se potriveasca.

Personalizeaza accesoriile selectate cu numele sau initiala celui care le va purta, cu o data deosebita sau cu o imagine unica. Astfel, chiar daca nu crezi in noroc, tot vei avea parte de o bijuterie unica, ce te va face fericita de fiecare data cand o porti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here