Statul de Drepți, culcat, târâș, salt înainte, drepți, culcat a trimis Curtea Constituțională să-i transmită Poporului cine-i șeful. Poporul trebuie să înțeleagă că Democrația are, totuși, niște limite, iar acestea sunt stabilite de Statul de Drepți, care este reprezentat de cei care au confiscat instituțiile care, chipurile, aparțin Țării.

Curtea Constituțională a României a fost populată cu niște politruci numiți de politrucii de la Președinție, Guvern și Parlament, pentru a apăra nu Constituția României, ci privilegiile pe care au pus mâna diferite grupuri de interese. Politrucii de la CCR, pe lângă faptul că au primit din partea Statului de Drept transformat de grupurile de interese în Stat de Drepți capoate vișinii, bavete albe, salarii îndestulătoare, mașini la scară și alte privilegii pe care un amărât de votant nu și le poate închipui, beneficiază și de câte o bulă în care trăiesc numai ei. Or, bula respectivă, fiind închisă ermetic, în aceasta nu pătrund ideile profesorilor, medicilor și muncitorilor, de acasă ori din străinătate, și nici mirosurile oierilor, pădurarilor și constructorilor care transpiră muncind și care au și ei dreptul la vot, potrivit Constituției, pe care, chipurile, CCR o apără în capotul ei vișiniu.

Fiind rupți de realitate și știindu-se apărați de Statul de Drepți, politrucii de la CCR au turnat cu nonșalanță gaz peste focul aprins de rezultatul votului din primul tur al prezidențialelor. Tensiunile din societatea românească au ajuns aproape la maxim după ce în turul II au intrat Elena Lasconi și Călin Georgescu, și nu mai era nevoie ca CCR-ul să intervină brutal și să lase impresia că urmărește să modifice rezultatul alegerilor prin scoaterea din joc a Elenei Lasconi sau a lui Călin Georgescu, ori chiar să anuleze rezultatul votului și stabilească reluarea acestuia.

Pentru ca sfidarea celor 9,4 milioane de români care au fost la vot să fie maximă mai trebuie ca CCR să le indice acestora cu cine să voteze, iar în cazul celor care se opun, respectivii să fie scoși de pe listele electorale. Mai lipsește ca cei 9 judecători să vină în capoatele lor vișinii și cu bavete la gât, încălțați cu niște pantofi cu șpiț întors și cu ciucuri, asemănători încălțărilor sultanilor, ținând în mână câte un pahar cu lichior și o țigară cu șpiț, doamnele, și câte un pahar cu coniac și un trabuc, domnii, să se așeze la o masă de nuc și să stabilească ei pe cine trebuie să voteze lumea.

Apoi, cei nouă purtători de capoate vișinii vor decide că toți cei care nu votează cum vrea Statul de Drepți își pierd dreptul de a alege, în baza aliniatului 2 din articolul 36 al Constituției, care spune că ”nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale”. Dar a stabilit vreo comisie medicală că milioane de români sunt debili sau alienați mintal și aceștia au fost puși sub interdicție? Nu, dar există suspiciuni rezonabile să sunt, din moment ce nu votează cum trebuie, și este suficient, vor stabili purtătorii de capoate vișinii care ”sting” lichiorul și coniacul cu icrele negre puse pe masa de nuc.

Prin decizia CCR luată ca urmare a sesizării unui cetățean, cei nouă purtători de capoate vișinii cu bavete la gât insultă inteligența și bunul simț a milioane de români cărora li se tot repetă că trăiesc într-o Democrație, și nu într-o Cleptocrație care a pus mâna pe tot, inclusiv pe fanta urnelor de vot în cazul celor care nu votează așa cum consideră Statul de Drepți că trebuie să o facă.

Din cauza pandemiei, Campionatul European de Fotbal s-a disputat în 2021. Din cauza CCR este posibil ca alegerile prezidențiale din 2024 să aibă loc în 2025. Așa cum sunt arbitri care trag pentru anumite echipe și prelungesc meciul și până în minutul 105, doar-doar echipa lor va reuși golul victoriei sau măcar cel al egalării, CCR ar putea să nu fluiere finalul alegerilor prezidențiale până când nu iese cine trebuie. Însă, atenție, foarte mare atenție, pentru că publicul ar putea să rupă gardurile, să pătrundă pe teren și să se comporte mai rău decât spectatorii la un meci de județeană în care arbitrul fură echipa preferată.

cotidianul.ro

Citește și: Gabriel Lazany: Planificăm un oraș modern și bine organizat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.