Un bărbat din Negrilești a fost reținut de polițiști și riscă să ajungă în arest preventiv, după ce, duminică, și-a bătut soția și a alungat-o din locuință și totodată a amenințat-o. Bărbatul nu se află la prima faptă de acest fel.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de violență în familie, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru Rareș au dispus, duminică, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de ani, din Negrilești.

„Tot ieri, bărbatul de 46 de ani a sesizat că este alungat de acasă de către soție. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 29/30 mai, din cauza consumului de alcool ar fi provocat scandal, și-ar fi alungat soția din locuința comună, iar în dimineața de 30 mai, ar fi amenințat-o. În urma evaluării situației, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, având în vederea faptul că, în luna martie 2021, acesta și-ar fi agresat soția, și ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere a persoanei vinovate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here