Sursa foto: DigiSport

Meci de infarct, aseară, la Campionatul European de Handbal din Macedonia. Handbalistele din România au învins în ultima secundă naționala Spaniei, grație unui gol incredibil marcat de Bianca Bazaliu, de la CS Gloria 2018 Bistrița!
„Ireal ! F A B U L O S !!! Bianca Bazaliu, super-golul victoriei României în fața Spaniei”, au scris cei de la Gloria Bistrița.


Naţionala de handbal feminin a României a învins, vineri seara, la Skopje, reprezentativa Spaniei. A fost primul meci din grupa principală II a competiţiei. Finalul meciului dintre România și Spania a fost unul de senzație.

Ibericele au egalat cu doar opt secunde înainte de final. Când soarta partidei părea pecetluită – Bianca Bazaliu a făcut o minune, înscriind de la jumătatea terenului, cu o aruncare incredibilă. Golul a fost marcat de Bianca Bazaliu în ultimele două secunde.

Handbalistele au obținut astfel primele puncte în Grupa Principală II.

Lotul României este format din 18 jucătoare – patru dintre ele fiind jucătoarele Gloriei 2018: Bianca Bazaliu, Yuliya Dumanska, Laura Pristăvița și Sonia Seraficeanu.

Staff-ul tehnic format din antrenorul principal Florentin Pera, antrenorul secund Bogdan Burcea și cel cu pregătirea portarilor Ildiko Barbu Kerekes este completat de preparatorul fizic al Gloriei 2018 – Ștefan Ciuntu.

Ediţia din 2022 are loc între 4 şi 20 noiembrie, la Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

România face parte din grupa C, unde are adversare puternice: Franța, Țările de Jos și Macedonia de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.