Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) din cadrul spitalului din Bistrița își va desfășura activitatea într-o altă locație, procesul de mutare urmând să se desfășoare începând de joi. În aceste condiții, conducerea unității medicale atrage atenția că activitatea UPU ar putea fi afectată, motiv pentru care face apel la cetățeni să se adreseze la UPU doar dacă există probleme grave de sănătate.

”Joi va începe mutarea Unității de Primire a Urgențelor (UPU) în locația provizorie amenajată în spatele spitalului, care va găzdui activitatea de urgență (adulți și pediatrie) pe perioada desfășurării lucrărilor de extindere și modernizare. Pe perioada mutării (joi-sâmbătă), activitatea medicală poate fi afectată, motiv pentru care pentru probleme minore de sănătate vă rugăm să vă adresați medicului de familie sau centrelor de permanență. În toată această perioadă facem apel la întreaga dumneavoastră înțelegere cu privire la noile condiții dar și la o posibilă creștere a timpilor de așteptare. Pe perioada desfășurării lucrărilor, accesul în parcarea din spatele spitalului este restricționat”, a anunțat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

‼️ Anunț important ‼️👉 Joi, va începe mutarea Unității de Primire a Urgențelor (UPU) în locația provizorie amenajată în spatele spitalului, care va găzdui activitatea de urgență (adulți și pediatrie) pe perioada desfășurării lucrărilor de extindere și modernizare. 👉 Pe perioada mutării (Joi-Sâmbătă), activitatea medicală poate fi afectată, motiv pentru care pentru probleme minore de sănătate vă rugăm să vă adresați medicului de familie sau centrelor de permanență.👉 În toată această perioadă facem apel la întreaga dumneavoastră înțelegere cu privire la noile condiții dar și la o posibilă creștere a timpilor de așteptare.👉 Pe perioada desfășurării lucrărilor accesul în parcarea din spatele spitalului este restricționat.❤️ Voi alături de noi, noi alături de voi! 🏥 🚁🚑Vă mulțumim! #SpitalulJudețeanDeUrgențăBistrița

Posted by Gabriel Lazany on Tuesday, July 28, 2020

Unitatea de Primire a Urgențelor face obiectul unui proiect în valoare de circa 2 milioane de euro, care prevede reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui compartiment al spitalului. Lucrările urmează să înceapă în scurt timp, acesta fiind și motivul pentru care UPU își mută activitatea într-o altă locație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here