VIDEO Trei femei bat un elev chiar pe holul școlii

361

Un elev al unei şcoli din municipiul Constanţa a fost bătut chiar pe holul unităţii de trei femei, mamele unor colegi. Acestea l-au lovit cu pumnii în cap şi în zona feţei, incidentul fiind filmat. Directoarea şcolii spune că femeile veniseră să depună reclamaţii legate de comportamentul băiatului respectiv, iar o comisie va verifica incidentul.

O femeie a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care se vede cum fiul ei a fost bătut de trei femei. Scena a avut loc pe holul Şcolii Gimnaziale numărul 28 ”Dan Barbilian” din municipiul Constanţa.

Cele trei persoane l-au înghesuit pe băiat într-un perete şi au început să-l lovească cu pumnii şi palmele în cap şi peste faţă.

https://www.youtube.com/watch?v=yHmUYaDMob0

Directoarea şcolii, Doina David, a declarat pentru News.ro, că cele trei femei au venit pe data de 30 ianuarie la unitatea de învăţământ să depună o reclamaţie legată tocmai de comportamentul băiatului respectiv.

“Mamele respective au depus reclamaţii la secretariatul şcolii şi nu au aşteptat să luăm măsurile corespunzătoare, au considerat că îşi pot face dreptate singure. Dezaprobăm acest tip de comportament, ne delimităm de el”, a afirmat Doina David.

Ea a mai spus că elevul respectiv are 14 ani şi este în clasa a V-a, iar cele trei femei sunt mame ale colegilor de clasă ai băiatului lovit.
La faţa locului a fost chemată şi o ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale băiatului, acesta suferind răni în zona feţei.

Doina David a menţionat că scandalul respectiv a fost aplanat de profesoara de sport, ulterior ajungând acolo şi gardianul, cele trei femei fiind evacuate din unitatea de învăţământ.

“La nivelul şcolii s-au constituit comisiile pentru cercetarea situaţiei de ieri, comisia de disciplină a primit sarcină să cerceteze acest aspect, aşteptăm rezultatele”, a mai declarat directoarea unităţii de învăţământ.

De asemenea, şi poliţiştii au fost sesizaţi de acest incident şi au început cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit news.ro

1 COMENTARIU

 1. Lasati ca nu degeaba l-au „scarmanat ” fiti siguri de asta si nu le mai tot suflati in „c… oliva” … ” elevilor ” ca au ajuns de o obraznicie rara prin scoli. Profesorii nu-i pot trage de urchei, nu-i pot jordii, nu-i pot aduce la ordine si disciplina in nici un fel, ca imediat ziarele si toata massmedia sare de c.ur in sus si-i „trag” cu ” maria sa elevul „… vezi doamne care a fost „batut si obligat sa fie disciplinat ” sa nu-si mai bata profesorii, sa nu-si mai bata colegii, sa nu mai conturbe orele de curs si a.m.d…
  Uitati si eu am un copil scolar si sunt presedintele unei clase de elevi si efectiv, numai noi parintii daca mai putem interveni sa mai luam de urechi pe unul si altul dintre derbedeii claselor, ce provin din familii de proasta calitate, destramate, ori rau famate, indisciplinate unde si parintii lor social vorbind sunt ca si copii lor … si ne-am cam saturat de acesti derbedei care conturba ordinea in scoli, care distrug bunurile publice ale scolilor, care lovesc profesorii fel si chip si pe care-i pupa-n .ur toata lumea , ca vai de mine „maria sa elevul”…
  Eu personal, pana lu l-am luat pe unul dintre acesti derbedei de gat si nu l-am rastignit de vre-o doua ori de un perete de a scos ” limba ca boul ” la spanzuratoare, nu s-a potolit … Bine-nteles ca fara martori si cand a venit taica-so la scoala, l-am pus si pe el tot asa… si de atunci incolo… in acea clasa de copii ( chiar si-n scoala … nu va spun care … ) a fost ordine ,liniste si disciplina .
  Eu nu incurajez la violenta, doamne fereste, dar exista unii elevi, care efectiv n-au ce cauta prin scolile ” normale” de copii si care ar fi buni doar in „SCOLILE DE CORECTIE ” desfiintzate dupa „Lovitura de Stat” din 1989… si care foate bune erau ele… si tare bine ar fi daca politrucii nostri le-ar reinfiintza inapoi .
  Asa ca domnilor ziaristi, si domnilor TVR-isti, mai lasati astfel de articole si videofilmari si mai bine aduceti-va aportul la idei de imbunatatire a Regulamentelor si ordinilor publice din unitatile de invatamant si pe „derbedeii claselor ” sa-i aratati public , sa-i faceti de rusine si sa inhibati sa mai fie „derbedei”…
  Asadar CEEA CE AU FACUT ACELE DOAMNE … eu ( si fiti siguri ca nu numai eu ) in calitate de parinte de copii scolari apreciez ca BINE AU FACUT ! LASATI SA LE DEA CATE O MAMA DE SCAFARLEALA SA-I PUNA LA PUNCT , daca acasa n-au parintii care sa faca acest lucru ( si care si aia ar merita-o … tot asa… ) .
  NO CAPISCI >>> ?! ” Nache larma mo… capoi deles tu bota ” care-i sfanta si-i coborata din Rai … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here