Un tânăr de 27 de ani care avea obiceiul să frecventeze localurile din orașul Năsăud, fără să își plătească nota de consumație, s-a gândit într-o zi că poate să facă rost de bani. Aflat într-o cafenea, într-un moment în care barmanul a lipsit preț de câteva minute, bărbatul a intrat după tejghea și a furtat bani dintr-un sertar.

Vineri, 16 august, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Năsăud au depistat un tânăr care sustrase o sumă de bani dintr-un local. Tânărul se afla în interiorul localului, iar în timp ce barmanul ieșise să servească clienții pe terasă, el s-a strecurat după tejghea de unde a sustras o sumă de bani, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.

Tânărul are 27 de ani și locuiește într-o localitate din apropierea orașului Bistrița și avea se pare obiceiul să nu își plătească consumațiile prin localurile pe care le frecventa.

Potrivit IJJ Bistrița-Năsăud, marți 13 august, după ce a refuzat să achite nota de plată după o consumație într-o cofetărie din Năsăud, tânărul i-a adresat vânzătoarei cuvinte și expresii jignitoare, după care a fugit. Vânzătoarea a apelat imediat Numărul Unic 112, iar jandarmii ajunși la fața locului au obținut informații cu privire la semnalmentele acestuia și l-au depistat la câteva străzi distanță. La acel moment tânărul a fost sancționat de către jandarmii năsăudeni .

Vineri seara aceiași jandarmi l-au revăzut pe terasa unui bar și l-au întrebat dacă de această dată are cu ce să achite nota de plată. Tânărul, a ezitat puțin, iar jandarmii intuiseră deja că acesta nu avea bani. În același timp, barmanul a observat că îi lipseau banii dintr-un sertar aflat după tejghea la care, în mod normal nu avea nimeni acces.

La verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din interiorul localului, s-a constatat că bănuiala oamenilor legii se adeverise – tânărul în cauză sustrase banii.

Pe numele acestuia jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, acte care vor fi transmise către Poliția orașului Năsăud pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here