Doi tineri care erau cu mașina și se deplasau de la Iași la Suceava au fost izbiți de tren de călători care avea ruta Dorohoi-Iași. Mașina a fost târâtă zeci de metri. Din păcate, cei doi nu au supraviețuit.

  Dragoş Păuceanu şi Laura Nechifor, doi tineri în vârstă de 23 şi respectiv 25 de ani, se aflau în maşina care a fost implicată duminică, 14 februarie, în groaznicul accident feroviar de la Iaşi.  

Dragoş era din Piatra Neamţ, iar Laura era din Bârlad. În ziua tragicului accident, cei doi tineri mergeau de la Iaşi spre Suceava. Amândoi erau studenţi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Cei doi tineri, aflaţi într-un BMW, au fost zdrobiţi de trenul Iaşi-Dorohoi. Potrivit poliţiştilor, Dragoş, tânărul care se afla la volanul maşinii, nu a respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri.   

Cei doi tineri au avut leziuni incompatibile cu viaţa.  Apropiaţi ai tânărului din Piatra-Neamţ au declarat, potrivit presei locale, că acesta a achiziţionat maşina în urmă cu o zi din Suceava.

Sursa Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.