ANAF nu va mai impozita retroactiv diurnele șoferilor pe ultimii 5 ani, a anunțat deputatul bistrițean social-democrat Bogdan Ivan, pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi am susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege prin care 350.000 de șoferi de camioane și autobuze români și alte câteva mii de companii românești de transport, vor putea să își continue activitatea și nu vor fi obligate să achite retroactiv impozite de sute de mii de euro pentru diurnele șoferilor.

Dacă astăzi Camera Deputaților, cu votul întregului grup al PSD nu ar fi votat această lege, majoritatea companiilor românești de transport internațional ar fi pus ‘lacătul pe ușă’, iar angajații lor ar fi rămas fără loc de muncă. Această problemă mi-a fost reclamată de foarte mulți șoferi și antreprenori din Bistrița-Năsăud. Mă bucur că ea a putut fi rezolvată prin această lege, care astăzi a fost votată de Camera Deputaților și urmează să fie promulgată de Președintele României”, a scris alesul bistrițean.


1 COMENTARIU

  1. Motto:
    „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“
    (Zicală populară)
    Acest Bogdan Ivan nu pierde nici o ocazie de a fi ridicol sau chiar penibil. De data asta individul își arogă meritul că a susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege care vizează amnistia pentru diurnă a companiilor de transport, act normativ care ar trebui să regleze problema diurnelor impozitate sub formă de venituri salariale. Cum poti să te lauzi cu asa ceva când Proiectul de lege PLx 583/2021privind amnistia diurnelor a fost adoptat fără probleme de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, cu 292 de voturi „pentru” și 2 „abțineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.