Un bărbat din Slatina a încercat să sustragă dintr-un magazin din Bistrița produse în valoare de 600 de lei fără să le plătească, însă a fost depistat de jandarmi. A fost dat pe mâna polițiștilor, care i-au întocmit dosar penal pentru furt.

Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu – acesta intenționând să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora.
Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri), și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate.
Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului,  pe numele persoanei fiind întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.